Welkom op de website van BC Bahosa.

Badminton is een dynamische sport. Snelheid en souplesse spelen in de wedstrijdsport een zeer grote rol. Een smash in het badminton gaat vaak aanzienlijk sneller dan de hardste service in het toptennis. Badminton mag zich dan ook niet voor niets een olympische sport noemen.  Het fijne van badminton is evenwel dat je de sport op alle niveau’s kunt spelen. Kijk b.v. zomers  op de campings maar eens om je heen. In Nederland beoefenen dan ook naar schatting zo'n 300.000 mensen deze sport. Een vijfde daarvan is aangesloten bij Badminton Nederland, voorheen de Nederlandse Badminton Bond (NBB).  Badminton is geschikt voor jong en oud - prestatiegerichte en recreatieve sporters - die bovendien van een gezellige verenigingssfeer houden.  Waarschuwing: Badminton is op den duur verslavend!

De club werd reeds in 1968 opgericht en was ooit één van de grotere badmintonclubs in het noorden. De vereniging heeft een Jeugd-, een Senioren- en een Sport Overdag-afdeling en telt zo'n 90 leden.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieƫn getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.